#

De Paardentovenaar - Instructie

Mijn streven is passende instructie. Passend voor zowel ruiter als paard. Dat betekent dat ik graag wil weten wat jij wil bereiken met je paard en hoe jullie relatie is.

Hoe is het paard in de omgang, welke leeftijd heeft hij of zij en wat is er bekend over zijn of haar geschiedenis? Heb jij het paard al lang? Waar lopen jullie tegenaan?

De instructie richt zich met name op ontspanning en balans, samenwerking en communicatie. Het is dan ook mogelijk om met ieder paard deel te nemen. Er is geen beperking ten aanzien van takken van sport.

Mijn focus ligt bij respectvolle omgang en biomechanisch correct trainen. Als jouw focus daar ook ligt, kunnen we aan de slag!

Het welzijn - fysiek, mentaal en emotioneel - van zowel ruiter als paard zijn ontzettend belangrijk om stappen te kunnen zetten. Daar wordt dan ook geregeld bij stil gestaan.

De Paardentovenaar is gediplomeerd rij-instructeur en gediplomeerd hippisch sportmasseur. Tevens heeft zij zich verder gespecialiseerd in stretching & mobilisatie, taping, anatomie en fysiologie van het paard, bewuste training, leertheorie, biomechanica, hoeven en voedingsleer.